Overige video's

Sweet heart beet

Voedingswaarde p.p.
Energie 50 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
3 g
2 g
Hoofdingrediënten
Print

Voorbereiden

Snijd de plakjes biet bij in een hartvormpje. Hak de afsnijdsels van de plakjes biet heel fijn. Roer dit samen met de citroenrasp, een paar druppels citroensap en een plukje fijngehakte dille door de ricotta zodat deze mooi roze kleurt. Schep 2 quenelles van de ricotta en leg ze op mooie lepels. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.

Bereiden

  1. Snijd het plakje vlees in de lengte doormidden. Bestrooi met zout en peper en rol losjes op tot een klein roosje.
  2. Leg op elke ricottalepel een rosbiefroosje en een plukje dille. Leg het hartje erop en serveer direct.

Wijnadvies

Proost bij dit recept met een glas Cuvée 56 Frizzante Bianco.

Voedingswaarde p.p.
Energie 50 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
3 g
2 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.