Overige video's

Surf & turf van de bakplaat

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 765 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 46 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
19 g
Vezels 11 g
Zout 1,5 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Schep de biefstuk om met de knoflook, ketjap, citroensap, zout en peper en laat 20-25 minuten marineren.
  2. Snijd intussen de aardappels in plakken of halveer de krieltjes. Meng de aardappels met de venkel, wortel, courgette, zout, peper en een scheut arachideolie.
  3. Verdeel dit mengsel over een bakplaat en zet circa 25 minuten in de oven. Meng de ingrediënten voor de citroenboter.
  4. Dep de garnalen droog en rijg ze aan spiesjes. Bestrooi met paprikapoeder en besprenkel met olie.
  5. Leg de garnalenspiesjes en biefstukplakjes naast de groenten 8-10 minuten in de oven. Serveer de surf & turf met de citroenboter.

Bereidingstip

Vervang in dit recept de biefstuk door rosbief of varkensfilet.

Wijnadvies

Rood of wit bij vlees + vis? Kies bij twijfel voor rosé, bijvoorbeeld van Sensas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 765 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 46 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
19 g
Vezels 11 g
Zout 1,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.