Overige video's

Surf & turf-spiesjes met gremolata

4 eenvoudig hapje, voorgerecht, tussengerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 410 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
8 g
Vezels 0 g
Zout 1,4 g
Hoofdingrediënten Zalmfilet (157) Chorizo (66)

Bereiden

  1. Meng de peterselie met de basilicum, citroenrasp, -sap, knoflook en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper en houd apart.
  2. Rijg de blokjes zalm en plakjes chorizo om en om aan spiesjes en bestrijk met olijfolie. Verhit een grillpan en gril de spiesjes in circa 6 minuten gaar en goudbruin.
  3. Keer halverwege. Serveer de spiesjes met de gremolata.

Bereidingstip

Lekker met pittige komkommerpartjes, (klik hier voor het recept).

Wijnadvies

Schenk bij dit recept Sensas Grenache Syrah Rosé.

Voedingswaarde p.p.
Energie 410 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
8 g
Vezels 0 g
Zout 1,4 g
Hoofdingrediënten Zalmfilet (157) Chorizo (66)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.