Overige video's

Surf & turf-burger met taugé en chilisaus

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 455 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
3 g
Vezels 5 g
Zout 1,9 g

Voorbereiden

Maal de garnalen met de kip, sjalot, knoflook, sojasaus, paneermeel en bieslook in een keukenmachine tot een fijn mengsel. Maak er met vochtige handen 4 burgersvan en laat 1 uur opstijven in de koelkast.

Bereiden

  1. Verhit de olie en bak hierin de burgers in 9-10 minuten rondom gaar en goudbruin. Gril de broodjes op de snijkant.
  2. Meng de pindakaas met de chilisaus. Serveer de surf & turf-burgers op een broodje met de saus, taugé en ui.
Voedingswaarde p.p.
Energie 455 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 39 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
3 g
Vezels 5 g
Zout 1,9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.