Overige video's

Sukade met bokbier uit de oven

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 735 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 56 g
Vet
Waarvan verzadigd
47 g
21 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 100°C. Bestrooi de sukadelappen met zout en versgemalen peper en haal ze door de bloem.
  2. Verhit de boter en olie in de braadpan en bak hierin het vlees rondom lichtbruin.
  3. Voeg de prei, wortel, eventueel steranijs, laurierblaadjes met de kruidnagels erin gestoken en de tijm toe en bak even mee. Blus af met de bouillon en het bokbier.
  4. Zet het vlees met het deksel op de pan circa 2,5 uur (tot het zacht is) in het midden van de oven.
  5. Verwijder voor het serveren de steranijs en laurierblaadjes met kruidnagels. Lekker met rodekool.
Voedingswaarde p.p.
Energie 735 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 56 g
Vet
Waarvan verzadigd
47 g
21 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.