Overige video's

Suddervlees

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 53 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
8 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 75°C. Bestrooi de runderlappen rondom met zout en peper en bestuif ze met bloem.
  2. Verwarm 2 eetlepels bakproduct in een zware pan en bak hierin de runderlappen om en om bruin. Neem ze uit de pan en roer het aanbaksel van de bodem los.
  3. Voeg de laatste eetlepel bakproduct toe en fruit hierin de uien in circa 5 minuten lichtbruin.
  4. Leg het vlees weer terug in de pan. Voeg de kruiden en specerijen toe en giet het bier erover. Laat op hoog vuur snel aan de kook komen en zet dan de warmtebron laag.
  5. Voeg de appelstroop toe en leg het deksel op de pan. Zet de pan in de warme oven en laat het vlees in circa 4 uur garen.
  6. Lekker met aardappelpuree en kool.

Bereidingstip

Het bier kan worden vervangen door dezelfde hoeveelheid rode wijn.

Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 53 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.