Overige video's

Stroganoff uit de oven

Voedingswaarde p.p.
Energie 420 kcal
Koolhydraten 21 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
15 g
Vezels 6 g
Zout 1,2 g
Print

Bereiden

  1. Borstel of veeg alle padden­stoelen schoon en snijd ze in plakjes of in kwarten. Verhit een scheutje olijfolie en bak hierin de uienringen, knoflook, paprika en tomatenpuree.
  2. Schep de paddenstoelen erbij en bak ze 3­-4 minuten mee. Meng de zilveruitjes, augurken, de helft van de peterselie, paprikapoeder en bouillon erdoor.
  3. Verwarm de ovengrill. Meng de crème fraîche door het paddenstoelenmengsel en schep het gerecht in de ovenschaal.
  4. Meng de rest van de peterselie met het broodkruim en de kaas en bestrooi de stroganoff ermee. Gratineer lichtbruin onder de grill. Lekker met stokbrood, pasta of rijst.

Bereidingstip

Zet het gerecht 15-­20 minuten in de oven (200ºC) in plaats van onder de grill.

Voeg naar smaak een klein scheutje cognac of whisky toe aan dit recept.

Voedingswaarde p.p.
Energie 420 kcal
Koolhydraten 21 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
15 g
Vezels 6 g
Zout 1,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.