Overige video's

Stracciatella-ijs met mangocoulis en kokossnippers
Stracciatella-ijs met mangocoulis en kokossnippers
(2)

Stracciatella-ijs met mangocoulis en kokossnippers

Zin in ijs met nog wat extra’s? Mango en kokos is een uitstekend duo om te combineren met stracciatella-ijs. Zo wordt het een feest aan tafel.
Categorie desserts, tussendoortje
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Kook 100 gram mangoblokjes met 2 eetlepels water en de suiker in een steelpan, tot de mango puree wordt. Giet het mangomengsel door een fijne zeef en laat minimaal 30 minuten afkoelen in de koelkast.
  2. Schep bollen van het stracciatella-ijs en verdeel over 4 bakjes. Giet de mangocoulis erover. Bestrooi met de rest van de mangoblokjes en de kokossnippers. Schaaf met een kaasschaaf of dunschiller krullen van de chocolade over het ijs.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.