Overige video's

Stracciatella espresso

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 475 kcal
Koolhydraten 53 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
12 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Rooster de pistachenoten in een droge, hete koekenpan.
  2. Schep 2 bollen ijs in elk glas. Verdeel de pistachenoten erover en besprenkel met de honing.
  3. Serveer de glazen met een warm kopje espresso er apart bij en giet aan tafel over het ijs.

Bereidingstip

Vervang het stracciatella-ijs door malaga- of vanilleroomijs.

Neem in plaats van de pistachenoten amandelen of hazelnoten.

Voedingswaarde p.p.
Energie 475 kcal
Koolhydraten 53 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
12 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.