Overige video's

Stoofpeertjes in bladerdeeg met pecannoten en chocolade

4 gemiddeld desserts, gebak
Waardering:
Waardeer:
Print

Voorbereiden

Giet de wijn in een pan, voeg het kaneelstokje, de kruidnagels, suiker en peren toe en stoof de peren in 45-60 minuten gaar.

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 220ºC.
  2. Snijd reepjes van het bladerdeeg en bevestig een reep deeg boven aan de peer door het uiteinde om het steeltje te vouwen. Ga in een cirkel schuin naar beneden en eindig bij de onderkant van de peer.
  3. Bak de peren circa 10 minuten in de oven tot het deeg goudbruin en knapperig is. Smelt intussen de chocolade au bain-marie.
  4. Serveer de peertjes lauwwarm en besprenkel met de gesmolten chocolade. Bestrooi met de pecannoten.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.