boeuf bourguignon stoofgerecht

Stoofgerecht recepten

Ingrediënten klaar? Stoven maar!

Je moet er even geduld voor hebben, maar dan heb je ook wat. Hier vind je de lekkerste stoofgerecht recepten op een rij. Met een smakelijk stoofgerecht maak je wel indruk aan tafel! Het wachten wordt beloond met bijvoorbeeld heerlijke stoofvlees gerechten zoals Portugees draadjesvlees of runderstoof met citroen. Eet smakelijk!

Stoofgerechten met kip

stoofgerecht met kip

Ben je op zoek naar stoofgerechten met kip? Groot gelijk. Een van de bekendste stoofgerechten met kip is het Franse gerecht coq au vin. De basis voor deze stoofschotel is een hele haan en rode wijn. Maar er zijn nog veel meer lekkere stoofgerechten met kip die je kunt maken. Kip is hartstikke veelzijdig en je kunt er oneindig mee variëren. Om het je makkelijk te maken zetten we alle recepten hier op een rij voor je.

Alle stoofgerechten met kip

Vegetarische stoofgerechten

vegetarisch stoofgerecht

Ben je op zoek naar een vegetarisch stoofgerecht? Lekker! Goede ingrediënten om te gebruiken in vegetarische stoofgerechten zijn pompoen, kikkererwten, linzen, paprika, courgette, aubergine, zoete aardappel en bonen. Een stoofgerecht is lekker om in het weekend te maken, maar stoofgerechten zijn ook prima doordeweeks te bereiden. Kijk even naar de bereidingstijd en maak op basis daarvan je keuze. Inspiratie genoeg!

Alle vegetarische stoofgerechten
Smaakvolle peren
Smaakvolle peren

Bijzonder zoet

Meer met stoofpeertjes
Koken met je oven
Koken met je oven

Bakken in de oven

Meer gerechten uit de oven