Overige video's

Stokbroodje brie met gekruide abrikozenspread

2 eenvoudig lunch
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 655 kcal
Koolhydraten 85 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
12 g
Hoofdingrediënten Rucola (236) Brie (38)

Bereiden

  1. Snijd de broodjes open. Meng de jam met citroenrasp, rozemarijn en olijfolie.
  2. Bestrijk beide broodhelften ermee. Rooster de amandelen in een droge hete koekenpan.
  3. Verdeel rucola over 2 broodhelften, leg daarop de brie en strooi de amandelen erover. Dek af met de andere 2 broodhelften.

Variatie

Mueslibol besmeerd met mosterd en honing, en belegd met belegen kaas en appelplakjes die kort zijn gekookt in appelsap. Notenbrood besmeerd met hazelnootpasta en belegd met gewelde abrikozen en marshmallows. Volkorenbrood besmeerd met pindakaas en sambal oelek, en belegd met plakjes komkommer en atjar tjampoer.

Voedingswaarde p.p.
Energie 655 kcal
Koolhydraten 85 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
12 g
Hoofdingrediënten Rucola (236) Brie (38)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.