Overige video's

Stokbrood met paprika, olijven en Parmezaanse kaas

Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Rooster de paprika's in de voorverwarmde oven tot het vel zwarte plekken vertoont. Leg de paprika's in een afgesloten kom of plastic zak en laat iets afkoelen. Verwijder de schil en de zaadlijsten.
  2. Bak de stokbroden af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze iets afkoelen buiten de oven en snijd er aan de bovenkanten schuine inkepingen in voor de vulling.
  3. Pureer de paprika's grof met de tomaten, de olijven, het citroensap en de kaas. Verdeel dit mengsel over de inkepingen van 2 stokbroden. 
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.