Overige video's

Sticky speklapjes

Voedingswaarde p.p.
Energie 485 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
14 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Meng de tomatenpuree, honing, tabasco, gemberwortel, balsamicoazijn, olie en zout. Bestrijk de speklapjes met dit mengsel.
  2. Verhit een grillpan, koekenpan met antiaanbaklaag of de ovengrill en rooster de speklapjes circa 6 minuten per kant. Draai ze regelmatig om.
  3. Lekker met hutspot of andijviestamppot.

Variatie

In plaats van speklappen zijn varkenslapjes ook geschikt. Vervang balsamicoazijn eens door sherry

Voedingswaarde p.p.
Energie 485 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
14 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.