Overige video's

Sticky rijst met steranijs, perzik en pinda’s

Laat je verrassen door dit Aziatische toetje: sticky rijst met steranijs, perzik en pinda’s. Bijzondere combinaties in dit recept, maar vertrouw ons: superlekker!
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
7 g
Vezels 2 g
Zout 0,2 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Breng de rijst aan de kook met de kokosmelk, melk, suiker en steranijs. Kook in circa 15 minuten gaar. Roer regelmatig om en voeg eventueel een scheutje water toe als het geheel droogkookt.
  2. Neem de pan van de warmtebron en laat nog even afgedekt staan. Verwijder de steranijs. Schep de rijst op bordjes of in kommen en garneer met de perzik en pinda's.

Bereidingstip

Vervang de perzik in dit recept door mango of verse ananas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 400 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
7 g
Vezels 2 g
Zout 0,2 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.