Overige video's

Sticky chipolata hotdogs
Sticky chipolata hotdogs
(2)

Sticky chipolata hotdogs

Dit is het ideale recept voor in het weekend! Je kunt het jezelf nog makkelijker maken door de worstjes van tevoren te marineren en in te vriezen.
Categorie lunch, snack
Personen 8 stuks
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 55 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
7 g
Vezels 3 g
Zout 2,5 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Verhit de grillpan en gril hierin de worstjes rondom lichtbruin. Meng de sojasaus met de ketjap, honing en mosterd.
  2. Leg de worstjes naast elkaar in een ovenschaal en schenk de saus erover. Bak de worstjes circa 10 minuten in het midden van de oven tot ze kleverig zijn. Keer halverwege om. Leg de broodjes erbij in de oven en bak af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Snijd de broodjes van boven naar beneden in, maar niet door. Beleg het brood met de sla en een worstje. Garneer met de augurk en uitjes.

Bereidingstip

Gebruik een (afbak)stokbrood voor dit recept en snijd in stukken.

Vervang de chipolataworstjes in dit recept door rundersaucijsjes. Prik ze voor het bakken in.

Garneer de hotdogs met gesnipperde sjalot in plaats van augurk en gefrituurde uitjes.

Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 55 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
7 g
Vezels 3 g
Zout 2,5 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.