Overige video's

Steak Tartare

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 185 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
2 g
Hoofdingrediënten Mosterd (269) Biefstuk (88)

Bereiden

  1. Meng de helft van de peterselie en alle andere ingrediënten door de gehakte biefstuk.
  2. Zet de kookring op een bord en schep ¼ van het vleesmengsel erin.
  3. Druk dit iets aan en strijk het glad met de achterkant van een lepel. Verwijder de kookring.
  4. Herhaal dit op de andere borden. Strooi de rest van de peterselie erover.

Bereidingstip

Lekker met gemengde salade.

Variatie

Vervang rauwe eidooiers door 2 eetlepels koffieroom.

Wijnadvies

Fris gerecht met fris rood. Beaujolais Villages of een koeler geschonken Bourgogne Pinot Noir. Ook rosé is een aanrader. Kies bijvoorbeeld Saint Saturnin, Vega Libre of Viña Maipo.

Voedingswaarde p.p.
Energie 185 kcal
Koolhydraten 2 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
2 g
Hoofdingrediënten Mosterd (269) Biefstuk (88)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.