Overige video's

Steak ‘chimichurri’

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 605 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
51 g
11 g

Bereiden

  1. Pureer de peterselie grof met de rode peper, de knoflook, de azijn, het paprikapoeder en de oregano.
  2. Giet de olijfolie in een straaltje erbij tot een saus ontstaat. Breng op smaak met enkele druppels tabasco en een snufje zout.
  3. Bestrijk de entrecotes dun met dit mengsel.
  4. Verhit een grillpan en rooster hierin het vlees 3-4 minuten per kant. Serveer de rest van de saus erbij. Lekker met gebakken aardappels en broccoli.

Variatie

Neem biefstuk in plaats van entrecote of ribeye. Vervang de helft van de paprikapoeder door komijnpoeder (djinten).

Voedingswaarde p.p.
Energie 605 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
51 g
11 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.