Overige video's

Steak frites béarnaise met kropsla

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 890 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
67 g
24 g

Bereiden

  1. Verhit de frituurolie tot 180ºC. Bestrooi de ribeyes met zout en peper. Maak de sla schoon en scheur de bladeren iets kleiner.
  2. Meng de ingrediënten voor de dressing en schep deze door de sla. Bak de frites goudbruin.
  3. Verhit intussen de boter met de olie en bak hierin de ribeyes 4-5 minuten op halve stand. Draai ze om en bak nog 2 minuten. Haal ze uit de pan. Blus het bakvet af met de wittewijnazijn en voeg de mosterd, crème fraîche en dragon toe.
  4. Serveer de ribeyes met deze béarnaisesaus, de frites en de sla.

Bereidingstip

Vervang de dragon in dit recept door basilicum.

Neem in plaats van ribeye entrecote.

Voedingswaarde p.p.
Energie 890 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
67 g
24 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.