Overige video's

Steak à la pizzaiola

Voedingswaarde p.p.
Energie 550 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
11 g
Print

Bereiden

  1. Wrijf het vlees in met 2 eetlepels olijfolie en de helft van de knoflook, zout en peper.
  2. Verhit 2 eetlepels olijfolie en fruit hierin de rest van de knoflook en de ui 2-3 minuten. Voeg de paprika en champignons toe en bak ze circa 3 minuten mee.
  3. Blus af met de wijn en voeg de tomaten op sap, oregano en olijven toe. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Verhit de rest van de olijfolie met de boter en bak hierin het vlees in 3-4 minuten per kant rosé of 5-6 minuten per kant voor doorbakken vlees.
  5. Serveer het vlees met wat van de saus erop. Lekker met ciabattabrood, friet of pasta en broccoli.

Bereidingstip

Neem biefstuk in plaats van entrecote of ribeye voor dit recept.

Voeg 1 eetlepel kappertjes, 2 ansjovisfilets in stukjes en 1 gehakte rode peper extra toe aan de saus.

Voedingswaarde p.p.
Energie 550 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 38 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
11 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.