Overige video's

Stamppotje met zoete aardappel, spruitjes en feta

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 555 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
9 g
Vezels 11 g
Zout 1,6 g

Bereiden

  1. Kook de zoete aardappels 7-8 minuten. Voeg de spruitjes toe en kook ze 10 minuten mee tot ze beetgaar zijn.
  2. Rooster intussen de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan.
  3. Giet de aardappels en spruitjes af. Stamp deze niet helemaal fijn en breng op smaak met zout en peper.
  4. Roer de feta en de helft van de geroosterde pijnboompitten erdoor. Verdeel de rest van de pijnboompitten en de rucola of spinazie erover.

Bereidingstip

Neem in plaats van feta jonge (komijne)kaas in dit recept.

Voedingswaarde p.p.
Energie 555 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
9 g
Vezels 11 g
Zout 1,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Nandia 22-01-2018
Heel lekker jammer genoeg dachten onze meiden er anders over.