Overige video's

Stamppotje met spinazie en geitenkaas

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 445 kcal
Koolhydraten 59 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
5 g

Bereiden

  1. Kook de aardappels met de rode ui in circa 20 minuten gaar.
  2. Giet af, stamp fijn en voeg 3-4 eetlepels van de tomatenolie toe.
  3. Roer de spinazie en tomaten door de aardappels en breng op smaak met zout en peper.
  4. Verbrokkel de geitenkaas over de stamppot, strooi de pijnboompitten erover en serveer.
Voedingswaarde p.p.
Energie 445 kcal
Koolhydraten 59 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Yvonne Hoope-van Der Ven 05-01-2017
Erg lekker ! De geitenkaas zorgt voor het pittige accent in deze zoetige stamppot.