Overige video's

Stamppot met rauwe spinazie en blauwe kaas

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 650 kcal
Koolhydraten 77 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
11 g
Hoofdingrediënten Spinazie (187)

Bereiden

  1. Kook de aardappelen in een grote pan in water met zout in circa 20 minuten gaar.
  2. Snijd ondertussen de spinazie in fijne reepjes.
  3. Verwarm de olijfolie en fruit de uien lichtbruin.
  4. Giet de aardappelen af en laat ze droogstomen.
  5. Doe ze terug in de pan en stamp ze fijn tot een luchtige puree met de melk, gefruite uien en de olie.
  6. Breng op smaak met zout en peper en schep de kaasblokjes en spinazie erdoor. Serveer direct.

Bereidingstip

Lekker met saucijzen.

Variatie

Ook lekker met zachte geitenkaas in plaats van blauwschimmelkaas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 650 kcal
Koolhydraten 77 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
11 g
Hoofdingrediënten Spinazie (187)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.