Overige video's

Spruitjes met pancetta en sinaasappel

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de spruitjes in 6 minuten beetgaar. Giet ze af en spoel er koud water over.
  2. Bak de pancetta in de olijfolie.
  3. Boen de sinaasappel schoon, rasp de schil en pers de vrucht.
  4. Schep sap en rasp en de spruitjes door de pancetta.
  5. Roerbak 4 minuten en voeg peper en nootmuskaat toe.

Variatie

Kies eens voor de volgende variaties: spruitjes met gekookte hamreepjes en pistachenotenspruitjes met appelstukjes, sjalotje en kaneelpoeder of komijnspruitjes met druiven en notenolie.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.