Overige video's

Spruitenspiesjes met peper-roomsaus

8 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Spruitje (56)

Bereiden

  1. Blancheer de spruitjes. Prik steeds circa 5 spruitjes aan een spies, bestrijk ze met olijfolie en rooster circa 15 minuten op de barbecue. Draai af en toe om.
  2. Maak intussen de saus. Verhit de boter en bak hierin de ui glazig. Giet de azijn erbij en kook de saus een beetje in. Voeg de room toe en maal er flink peper over. Laat de saus zachtjes koken.
  3. Leg de spruitenspiesjes op een plank. Bestrooi met de peterselie en serveer warm met de saus.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Spruitje (56)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.