Overige video's

Spruitensandwich met hummus en koriander

Voedingswaarde p.p.
Energie 230 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
2 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Schaaf of snijd de spruiten in heel dunne plakjes. Bestrooi met zout en peper en schep de olie erdoor.
  2. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan en houd apart.
  3. Meng de hummus met de yoghurt, koriander en de helft van de ras el hanout.
  4. Bestrijk 4 sneetjes brood met de hummus. Verdeel de spruiten en pijnboompitten erover en bestrooi met de rest van de ras el hanout.
  5. Leg de overige sneetjes brood erop en serveer direct.

Bereidingstip

Vervang de ras el hanout door komijnpoeder (djinten).

Neem in plaats van sneetjes brood 4 doorgesneden en geroosterde pitabroodjes.

Voedingswaarde p.p.
Energie 230 kcal
Koolhydraten 11 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
2 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.