Overige video's

Spitskoolstamppot met geitenkaas en noten

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Kook de aardappels met de spitskool in water met de bouillontabletten in circa 15-20 minuten gaar.
  2. Kruis de tomaten in. Leg ze enkele tellen in heet water, pel ze en snijd ze zonder zaadjes in blokjes. Verwarm de ovengrill.
  3. Giet de aardappels en spitskool af en vang het kookvocht op. Stamp de aardappels en spitskool met de helft van de geitenkaas, de tijm, paprikapoeder en een scheutje van het kookvocht.
  4. Rooster de bacon in een droge, hete koekenpan krokant.
  5. Schep de stamppot in de ovenschaal. Verdeel de tomatenblokjes, de rest van de geitenkaas en de cashewnoten erover.
  6. Gratineer het gerecht onder de ovengrill tot de kaas licht gesmolten is. Garneer met de bacon.

Bereidingstip

Vervang de bacon door gebakken spekblokjes en schep deze door de stamppot.

Neem voor dit recept kerrie in plaats van paprikapoeder.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.