Overige video's

Spitskoolpasta met mozzarella
Spitskoolpasta met mozzarella
(4)

Spitskoolpasta met mozzarella

Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 535 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
10 g

Bereiden

  1. Kook de tagliatelle samen met de kool in 8-10 minuten beetgaar.
  2. Verhit de olijfolie en fruit daarin de ui en knoflook.
  3. Schep de mozzarella, kruiden en citroenrasp en -sap erdoor en laat de mozzarella iets smelten.
  4. Verdeel de pasta samen met de kool en de tomaatjes over de borden. Bestrooi met de geraspte kaas.

Variatie

Vervang de Italiaanse kruiden door 1 eetlepel groene pesto en de mozzarella door roomkaas. Neem in plaats van kerstomaten trostomaten, in partjes gesneden.

Voedingswaarde p.p.
Energie 535 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 25 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
10 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Redactie Boodschappen 24-05-2022
De spitskool kook je in dezelfde pan als de pasta en giet je ook samen af.
Annelien 23-05-2022
En de spitskool?
Redactie Boodschappen
24-05-2022
De spitskool kook je in dezelfde pan als de pasta en giet je ook samen af.
Lees meer
Annelien
23-05-2022
En de spitskool?