Overige video's

Spinazietaartjes met gekaramelliseerde ui en blauwe kaas
Spinazietaartjes met gekaramelliseerde ui en blauwe kaas
(5)

Spinazietaartjes met gekaramelliseerde ui en blauwe kaas

Lekker als snack of voorgerecht: bladerdeeghapjes met gekaramelliseerde ui en blauwe kaas. Liever geen blauwe kaas? Feta of geitenkaas zijn goede vervangers.
Categorie voorgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 415 kcal
Koolhydraten 32 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
14 g
Vezels 6 g
Zout 1 g

Bereiden

  1. Verhit de olie en bak hierin de ui circa 10 minu­ten op middelhoge stand. Voeg zodra de uien gekaramelliseerd zijn de spinazie toe. Bak tot bijna al het vocht is verdampt.
  2. Voeg de knoflook toe en bak 2 minuten. Voeg de azijn en honing toe. Roer goed door en houd apart. Verwarm de oven voor op 190ºC. Bak het bladerdeeg op een bakplaat in de oven in circa 20 minuten goudbruin.
  3. Sla het deeg met de achterkant van een lepel een beetje platter. Beleg met de spinazie, houd de randen vrij. Verkruimel de kaas erover en serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 415 kcal
Koolhydraten 32 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
14 g
Vezels 6 g
Zout 1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.