Overige video's

Spinaziestamppot met gegrilde paprika en knapperige chorizo

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 600 kcal
Koolhydraten 46 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
15 g
Vezels 7 g
Zout 3,3 g
Hoofdingrediënten Chorizo (68) Spinazie (195)

Bereiden

  1. Kook de aardappels in circa 20 minuten gaar. Verhit intussen de olie in een koekenpan en bak hierin de chorizo op een hoge stand knapperig.
  2. Stamp de aardappels tot een puree en voeg de melk en boter toe. Voeg handje voor handje de spinazie toe en laat slinken in de pan.
  3. Voeg vervolgens de gegrilde paprika toe en breng op smaak met zout en peper. Serveer de stamppot met de knapperige chorizo en wat bakvet uit de pan.
Voedingswaarde p.p.
Energie 600 kcal
Koolhydraten 46 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
35 g
15 g
Vezels 7 g
Zout 3,3 g
Hoofdingrediënten Chorizo (68) Spinazie (195)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.