Overige video's

Spinaziestamppot met blauwe kaas en speklapjes

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 750 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
51 g
25 g
Hoofdingrediënten Speklapje (34) Spinazie (188)

Bereiden

  1. Kook de aardappels in circa 20 minuten gaar.
  2. Verhit intussen de helft van de boter.
  3. Bestrooi de speklapjes aan beide kanten met zout en peper en bak ze om en om bruin in de boter.
  4. Voeg een paar eetlepels water toe en laat in circa 10 minuten gaar sudderen.
  5. Giet intussen de aardappels af en laat goed uitlekken.
  6. Voeg de warme melk en de rest van de boter toe en stamp tot een grove puree.
  7. Voeg de spinazie toe en roer tot deze licht geslonken is.
  8. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
  9. Schep de kaas door de stamppot en serveer met de speklapjes en jus.
Voedingswaarde p.p.
Energie 750 kcal
Koolhydraten 36 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
51 g
25 g
Hoofdingrediënten Speklapje (34) Spinazie (188)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.