Overige video's

Spinaziesalade met zachtgekookt ei en mosterddressing

4 gemiddeld lunch, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Breng de eieren in koud water snel aan de kook en kook ze 3,5 minuut. Spoel de eieren koud af en laat afkoelen tot lauwwarm.
  2. Klop een dressing van de mosterd, azijn en olie en breng op smaak met zout en versgemalen peper.
  3. Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin. Snijd de radijsjes in parten.
  4. Schep de radijs, dressing en amandelen door de spinazie en verdeel de salade losjes over 4 borden.
  5. Snijd de eieren doormidden en leg 2 halve eieren op de salade. Maal er nog wat peper over en serveer direct.

Wijnadvies

Soave van Villa Mondi of Terrazzano Verdicchio dei Castelli di Jesi

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.