Overige video's

Spinaziegalette met gepocheerd ei

4 gemiddeld voorgerecht, tussengerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 360 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
11 g
Hoofdingrediënten Spinazie (188)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Leg de plakjes bladerdeeg met tussenruimten op de bakplaat en bestrijk ze met ei. Bak het deeg in de oven in 8-10 minuten goudbruin.
  2. Pocheer de eieren één voor één.
  3. Verhit de helft van de olijfolie in een wok en roerbak de spinazie heel kort tot de blaadjes iets geslonken zijn. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Verwarm de gepocheerde eieren 1 minuut in een pannetje heet (niet kokend) water.
  5. Leg de bladerdeegplakken op borden en verdeel de spinazie erover. Leg de gepocheerde eieren en wat ansjovis erop. Besprenkel met de rest van de olijfolie.
Voedingswaarde p.p.
Energie 360 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
11 g
Hoofdingrediënten Spinazie (188)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.