Overige video's

Spinazie-frittata

4 gemiddeld lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 415 kcal
Koolhydraten 7 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
11 g
Hoofdingrediënten Spinazie (188) Ricotta (118)

Bereiden

  1. Verhit 2 eetlepels olie en fruit hierin de uienringen op een lage stand tot ze licht gekaramelliseerd zijn. Voeg een snuf zout en de oregano toe en laat afkoelen.
  2. Stoom intussen de spinazie circa 5 minuten afgedekt in een vergiet of stoommandje boven een laagje kokend water. Schep elke minuut om. Hak de spinazie grof en knijp het overtollige vocht eruit.
  3. Klop de eieren los met de ricotta, een snuf zout en peper. Schep de gebakken ui en spinazie door.
  4. Veeg de koekenpan schoon en verhit hierin de rest van de olie. Giet het spinaziemengsel in de pan en strijk glad. Laat afgedekt in circa 5 minuten stollen op een lage stand.
  5. Verwarm intussen de ovengrill. Verdeel de blauwe kaas over de frittata en gratineer in de pan kort onder de grill.
Voedingswaarde p.p.
Energie 415 kcal
Koolhydraten 7 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
11 g
Hoofdingrediënten Spinazie (188) Ricotta (118)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.