Overige video's

Spicy garnalentosti met zoetzure wortel

4 gemiddeld brunch, lunch
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 620 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
10 g
Vezels 3 g
Zout 4,2 g

Bereiden

  1. Kook de azijn met de suiker tot de suiker is opgelost en leg de wortel hierin. Laat volledig afkoelen.
  2. Verwarm de oven voor op 180ºC. Verhit intussen de olie en bak hierin de garnalen met de rode peper en knoflook circa 3 minuten.
  3. Besmeer de snijkanten van het stokbrood met de mayonaise en bak in de oven in circa 6 minuten goudbruin. Beleg een kant van het stokbrood met de garnalen, groene kruiden en ingelegde wortel.
  4. Dek af met de kaas. Rooster de belegde kant van het stokbrood nog circa 5 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
  5. Leg de andere kant van het stokbrood erop, snijd in stukken en serveer met de chilisaus.
Voedingswaarde p.p.
Energie 620 kcal
Koolhydraten 61 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
32 g
10 g
Vezels 3 g
Zout 4,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.