Overige video's

Spicy barbecuesaus

1 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Rode peper (406)

Bereiden

  1. Laat voor circa 250 ml saus de tomatenblokjes, rode pepers, knoflook, bruine basterdsuiker, ketchup, (appel-) azijn, appelmoes, sojasaus en paprikapoeder circa 45 minuten koken op een lage stand (let goed op dat de saus niet aanbrandt).
  2. Pureer en zeef de saus en breng op smaak met zout en peper (laat eventueel nog iets verder inkoken tot de gewenste dikte).
  3. Laat de saus helemaal afkoelen en schenk in brandschone flesjes. Bewaar afgesloten maximaal 2 maanden in de koelkast.

Bereidingstip

Vervang in dit recept het paprikapoeder door gerookt paprikapoeder.

Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Rode peper (406)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.