Overige video's

Sperziebonensalade met pesto, gerookte kip en ei

4 gemiddeld brunch, lunch, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de sperziebonen in circa 6 minuten beetgaar en spoel ze af met koud water.
  2. Maal de pijnboompitten, Parmezaanse kaas, knoflook en basilicum fijn in een keukenmachine. Voeg de olie toe, maal kort tot een pesto en breng op smaak met zout en peper.
  3. Breng de sperziebonen op smaak met de pesto.
  4. Kook de eieren in circa 4-5 minuten halfzacht, laat ze schrikken en pel ze. Halveer de eieren.
  5. Serveer de sperziebonen met de plakjes gerookte kip en de zachtgekookte eieren.

Bereidingstip

Bewaar pesto die je eventueel overhoudt in een luchtdichte pot in de koelkast.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.