Overige video's

Sperziebonen met vinaigrette en munt

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 160 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
2 g
Vezels 6 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten Sperzieboon (90) Honing (617)

Bereiden

  1. Kook de boontjes in circa 10 minuten frisgroen en beetgaar in water met zout.
  2. Klop intussen voor de vinaigrette de mosterd met de azijn en honing los en giet de olijfolie in een straaltje al kloppend erbij tot een gladde vinaigrette. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Giet de boontjes af in een vergiet en spoel heel even onder koud water. Laat uitlekken. Meng de warme boontjes met de ui en munt door elkaar in een grote schaal en schep de vinaigrette erdoor. Serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 160 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 3 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
2 g
Vezels 6 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten Sperzieboon (90) Honing (617)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.