Overige video's

Sperziebonen met taugé, ketjap en sesam

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 150 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
1 g
Vezels 7 g
Zout 0,3 g
Hoofdingrediënten Sperzieboon (91) Taugé (59)

Bereiden

  1. Kook de sperziebonen in 7-8 minuten beetgaar. Rooster intussen het sesamzaad in een droge, hete koekenpan goudbruin.
  2. Giet de sperziebonen af. Verhit de olie in een koekenpan of wok en roerbak hierin de sperziebonen met de ketjap 2-3 minuten.
  3. Breng op smaak met peper en schep de taugé erdoor. Roerbak nog 1 minuut. Bestrooi de sperziebonen voor het serveren met de sesam.
  4. Lekker met gebakken kipfilet en gele rijst.
Voedingswaarde p.p.
Energie 150 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
1 g
Vezels 7 g
Zout 0,3 g
Hoofdingrediënten Sperzieboon (91) Taugé (59)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.