Overige video's

Sparkling Blush

2 eenvoudig bijgerecht, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Snijd van 1/3 komkommer 2 repen van 1 cm breed als roerstaafjes. Pureer de rest van de komkommer met of zonder schil.
  2. Verdeel een geschilde kiwi in blokjes. Snijd een tweede kiwi met schil in dikke plakken voor de garnering.
  3. Vul de glazen met een laag komkommerpuree met daarop de kiwi- en ijsblokjes. Vul aan met bitter lemon. Roer even door.
  4. Giet er een sliertje grenadine bij. Zet de komkommerstaafjes in het glas. Snijd de kiwiplakken in en hang ze eraan.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.