Overige video's

Spaghettitaart met tonijn

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 840 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 50 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
21 g
Hoofdingrediënten Spaghetti (77)

Bereiden

  1. Kook de spaghetti met zout beetgaar.
  2. Verwarm de oven voor op 200ºC. Klop de eieren met de kookroom los in een ruime kom.
  3. Schep er 50 gram kaas, de kruiden, bosui, knoflook en tomaten door. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Giet de spaghetti af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  5. Vet de taartvorm in en bekleed de bodem met bakpapier. Schep de tonijn en spaghetti door het eimengsel en verdeel het geheel over de taartvorm. Bestrooi met de rest van de kaas.
  6. Bak de taart in de oven in 25-30 minuten goudbruin en gaar. Garneer met basilicum.
  7. Lekker met een groene salade.

Variatie

Neem gerookte makreel of sardines in plaats van tonijn. Vervang gedroogde tomaten door plakjes olijf.

Voedingswaarde p.p.
Energie 840 kcal
Koolhydraten 60 g
Eiwit 50 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
21 g
Hoofdingrediënten Spaghetti (77)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.