Overige video's

Spaghetti superiore

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 435 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
2 g
Hoofdingrediënten Spaghetti (77)

Bereiden

  1. Leg alle droge ingrediënten in een grote pan, breek de spaghetti eventueel doormidden.
  2. Giet de tomatenblokjes en 600 ml water erbij. Breng aan de kook terwijl je de pasta losroert.
  3. Kook de spaghetti in de saus in circa 10 minuten beetgaar.

Bereidingstip

Om zo'n ‘one pot pasta' te maken is het handig om een grote pan te gebruiken, zoals een braad- of hapjespan. Het liefst eentje met een dikke bodem.

Wijnadvies

Fris en dorstlessend wit om het zout van de ansjovis wat tegenwicht te bieden: Terrazzano Verdicchio dei Castelli di Jesi.

Voedingswaarde p.p.
Energie 435 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 14 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
2 g
Hoofdingrediënten Spaghetti (77)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.