Overige video's

Spaghetti met voorjaarsgroenten

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 68 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
2 g
Vezels 10 g
Zout 0 g

Bereiden

  1. Kook de pasta beetgaar. Blancheer de tuinbonen en dop ze tot felgroene boontjes.
  2. Verhit de olie en roerbak hierin de broccoli circa 10 minuten. Voeg de knoflook toe en bak 2 minuten mee.
  3. Giet de pasta af en vang wat van het kookwater op. Voeg de gekookte pasta en 4 eetlepels van het kookwater toe aan de broccoli en meng goed.
  4. Voeg de rucola, limoenrasp, -sap, de tuinbonen en de helft van de bieslook toe. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de pasta over borden en bestrooi met de rest van de bieslook.

Wijnadvies

Lekker met Que Mas Sauvignon Blanc.

Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 68 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
2 g
Vezels 10 g
Zout 0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.