Overige video's

Spaghetti met tonijn en roerbakgroenten

2 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 840 kcal
Koolhydraten 89 g
Eiwit 48 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
4 g
Hoofdingrediënten Spaghetti (77) Tonijn (33)

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie in een wok. Fruit hierin de knoflook en schep de roerbakgroenten erdoor. Roerbak circa 5 minuten en meng de tomatenblokjes met sap erdoor.
  2. Kook de spaghetti beetgaar.
  3. Schep de tonijn en Italiaanse kruiden door de groentensaus. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Serveer de tonijn-groentensaus met de spaghetti en bestrooi met de peterselie.

Bereidingstip

Voeg 2 eetlepels kappertjes of 2 eetlepels olijven, in plakjes gesneden, aan de saus toe.

Gebruik in plaats van Italiaanse roerbakgroenten 1 in plakjes gesneden courgette, 1 in reepjes of plakjes gesneden winterwortel en 1 in ringen gesneden rode ui.

Voedingswaarde p.p.
Energie 840 kcal
Koolhydraten 89 g
Eiwit 48 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
4 g
Hoofdingrediënten Spaghetti (77) Tonijn (33)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.