Overige video's

Spaghetti met tomaatjes en makreel

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 735 kcal
Koolhydraten 62 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
8 g

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie en fruit hierin de rode pepers, knoflook en ui 2-3 minuten.
  2. Voeg de tomatenpuree toe en bak deze kort mee.
  3. Kook intussen de spaghetti beetgaar. Giet af en vang een beetje kookvocht op.
  4. Rasp 1 theelepel van de citroenschil en verdeel de rest in partjes.
  5. Schep de spaghetti, citroenrasp, tomaatjes en rucola door het peper knoflookmengsel en voeg eventueel wat kookvocht toe.
  6. Serveer de spaghetti met de makreel en garneer met partjes citroen.

Variatie

In plaats van makreel zijn sardines ook lekker. Vervang rucola door (diepvries) spinazie.

Voedingswaarde p.p.
Energie 735 kcal
Koolhydraten 62 g
Eiwit 31 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
8 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.