Overige video's

Spaghetti met spekjes, champignons en broccolisaus

Voedingswaarde p.p.
Energie 845 kcal
Koolhydraten 96 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
15 g
Print

Bereiden

  1. Kook de broccoli beetgaar, giet af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken.
  2. Houd 5 broccoliroosjes apart. Pureer de rest van de broccoli samen met de kookroom.
  3. Kook de spaghetti beetgaar. Bak de spekblokjes in een droge pan krokant en schep ze uit de pan.
  4. Fruit de ui in de olijfolie en voeg de champignons toe. Roerbak 3 minuten en voeg de spekblokjes toe.
  5. Verwarm de broccolisaus en breng op smaak met zout en peper. Schep het spekjesmengsel door de spaghetti.
  6. Serveer de pasta met de broccolisaus en garneer met de overige broccoliroosjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 845 kcal
Koolhydraten 96 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
15 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.