Overige video's

Spaghetti met sardientjes en rode peper

Voedingswaarde p.p.
Energie 680 kcal
Koolhydraten 90 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
4 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Giet de sardines af en vang de olie op. Verhit een beetje sardine-olie en fruit hierin de ui, rode peper en knoflook circa 3 minuten.
  2. Voeg de tomatenpuree toe en bak deze circa 2 minuten mee.
  3. Voeg de helft van de sardines toe. Kook de spaghetti beetgaar.
  4. Rooster het broodkruim in een droge hete koekenpan en schep de peterselie erdoor.
  5. Giet de spaghetti af. Schep de spaghetti luchtig door het sardinemengsel, leg de overige sardines erop en bestrooi met het broodkruim. Garneer met partjes citroen.

Variatie

Neem in plaats van sardines 2 blikjes tonijn op olie of kies voor gerookte makreel.

Voedingswaarde p.p.
Energie 680 kcal
Koolhydraten 90 g
Eiwit 37 g
Vet
Waarvan verzadigd
18 g
4 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.