Overige video's

Spaghetti met romige garnalensaus
Spaghetti met romige garnalensaus
(13)

Spaghetti met romige garnalensaus

Een spaghetti met garnalen, dat is een luxe pasta voor doordeweeks. Lekker romig en fris met citroen.
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 610 kcal
Koolhydraten 62 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
10 g
Vezels 5 g
Zout 0,1 g

Bereiden

  1. Kook de spaghetti beetgaar. Verhit intussen 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en fruit de sjalot en knoflook circa 2 minuten. Bak de garnalen 2 minuten mee.
  2. Voeg de kookroom, citroenrasp en de helft van het citroensap toe en laat 5 minuten pruttelen. Voeg de helft van de dille toe aan de saus.
  3. Klop een dressing van het overige citroensap en rest van de olijfolie. Meng de veldsla en tomaatjes in een kom en schenk de dressing erover.
  4. Meng de spaghetti door de saus en bestrooi met de overige dille. Serveer met de salade.

Heb jij dit recept gemaakt?

We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Voedingswaarde p.p.
Energie 610 kcal
Koolhydraten 62 g
Eiwit 30 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
10 g
Vezels 5 g
Zout 0,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.