Overige video's

Spaghetti met radijs en parmezaan

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 62 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
4 g
Vezels 3 g
Zout 0,4 g

Bereiden

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan en houd apart. Was de radijsjes.
  2. Verwijder het loof, hak het grof en houd apart. Snijd de radijsjes in partjes. Kook de spaghetti beetgaar.
  3. Verhit 2 eetlepels olijfolie en fruit hierin de sjalot en knoflook. Schep de pijnboompitten, radijsjes, het radijsloof en de pesto erdoor.
  4. Giet de spaghetti af en schep deze erdoor. Besprenkel de pasta met olijfolie en citroensap. Bestrooi met de kaas.

Bereidingstip

Vervang in dit recept de pijnboompitten door amandelen of walnoten.

Voedingswaarde p.p.
Energie 500 kcal
Koolhydraten 62 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
4 g
Vezels 3 g
Zout 0,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.