Overige video's

Spaghetti met olijfolie, sardines en kappertjes

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 465 kcal
Koolhydraten 56 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
3 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water met zout.
  2. Verwarm ondertussen de olie op middelhoge stand en voeg de knoflook en peper toe tot alles begint te geuren. Laat de knoflook niet te veel verkleuren.
  3. Voeg de kappertjes en sardines toe en schep even door.
  4. Giet de spaghetti af en schep deze samen met de peterselie door de saus. Breng eventueel op smaak met zout en peper.

Wijnadvies

Kies voor Villa Mondi Soave of Verdicchio dei Castelli di Jesi Terrazzano.

Voedingswaarde p.p.
Energie 465 kcal
Koolhydraten 56 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
3 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.